Advertising

freeporn hotel


Здраво Јас Сум Ајсе 30 години живеам во село Антебин станав мајка кога имав 16 се омажив за внуката на богатиот човек од нашето село во Нашата Антеп, обично девојките се мажат рано мојот сопруг беше 16 години мојот сопруг беше 30 години мојата втора сопруга почина, мојата прва сопруга почина, бидејќи тие беа богати моите браќа и мојот татко се ожени кога бев во средно училиште тој требаше да одат во средно училиште по училиште моравме да се мигрираат во градот антап е неуредно место, бидејќи тој не може да мигрира ќерка ми не може да си дозволи да студираат имам мајка-зет Во Адана, учителот разговараше со мојот сопруг во адана, тие одлучија дека мојата ќерка ќе учат во неговото училиште до него, тие одлучија дека тоа се случи мојот сопруг ме испрати мене и мојата ќерка во адана да се направи регистрации и поправка на куќата.таа имаше куќа, иако беше малку неуредна, бањата и кујната беа одлични. Ја средивме собата на ќерка ми, интензивно пазарувавме, снаа ми знаеше добро, се уморивме навечер, ќерка ми беше многу среќна да чита, се туширавме во вечерните часови, почнавме да гледаме ТЕЛЕВИЗИЈА, разговаравме. Времето беше топло, сите беа слабо облечени, бевме во спалната соба со хоризонтален двоен кревет. таа отиде и јас разговарав со мојот сопруг и гледав ТЕЛЕВИЗИЈА, во мое време тој беше убав, тој се фаќаше за една млада жена. постојано се смеевме дека ќе спијам на подот софата беше тесна не беше како селски кревет што го подготвив на подот беше одлично, ја ебевме собата на ќерка ми, интензивно пазарувавме, снаа ми знаеше добро, се уморивме во вечерните часови, ќерка ми беше многу среќна да чита, се туширавме во вечерните часови, почнавме ДА гледаме ТЕЛЕВИЗИЈА, разговаравме, времето беше топло, сите беа слабо облечени, имаше двоен кревет во спалната, ќерка ми рече дека сум хоризонтално, отиде во својата соба, ја гледавме мојата свекрва како ми го кажува мојот говор: убава млада жена ја допираше мојата снаа, види го ова, момчето ја обеси жената, реков, мојот живот ќе биде поинаков, мојот зет рече колку е различен мојот зет. беше тесно, селото не беше како кревет, го подготвив моето место на теренот беше одлично, ја ебевме собата на ќерка ми, интензивно пазаравме, снаа ми знаеше добро, се уморивме навечер, ќерка ми беше многу среќна да чита, се туширавме во вечерните часови, почнавме ДА гледаме ТЕЛЕВИЗИЈА, разговаравме, времето беше топло, сите беа слабо облечени, имаше двоен кревет во спалната, ќерка ми рече дека сум хоризонтално, отиде во нејзината соба, ја гледавме свекрвата како ми го зборува говорот убава млада жена се плеткаше мојата сестра-во-закон, види го ова, момчето ја држи жената, реков, мојот живот ќе биде поинаков, мојот шура рече колку различен е мојот зет. тоа беше тесен, селото не беше како кревет, Јас подготвени моето место на земјата бевме уморни ќерка ми беше многу среќен таа се случува да чита ние зеде нашиот туш во вечерните часови почнавме да гледа телевизија ние разговаравме тоа е жешко, сите беа облечени ретко во спалната соба таа беше двоен кревет ќерка ми рече дека сум доцна таа отиде во нејзината соба мојата сестра-во-закон и јас гледав ТЕЛЕВИЗИЈА бев убава таа рече и реков дека мојата работа ќе биде различен јас бев многу среќен таа се случува да прочитате ние се тушираме во вечерните часови почнавме да се гледа телевизија ние бевме во разговор тоа беше жешко сите беа облечени ретко во спалната соба таа беше а ќерка ми рече дека доцнам, таа отиде во нејзината соба, мојата снаа и гледав ТЕЛЕВИЗИЈА, јас бев убава, рече таа и реков дека мојата работа ќе биде различна, рече дека легнувам, тој отиде во својата соба, мојот шура и јас зборував, ние гледавме ТЕЛЕВИЗИЈА, тој беше убав во моето време, тој се фаќаше млада жена. тој рече да и ние продолживме да се смееме јас сакав да спијам на подот на софата беше тесен тоа не беше како селски кревет го подготвив моето место на подот рече дека легнувам, тој отиде во неговата соба, мојот шура и јас зборував, ние гледавме ТЕЛЕВИЗИЈА, тој беше убав во мое време, тој се фаќаше млада жена. тој рече да и ние продолживме да се смееме јас сакав да спијам на подот софата мебел беше тесен тоа не беше како селски кревет јас подготвен моето место на подот се случува да спие на подот, на троседот, мебел беше тесен, тоа не беше како селски кревет, јас го подготвив моето место на подот.Сакав да спијам на подот, софата, мебелот беше тесен, не личи на селски кревет, го подготвив моето место на подот.

Му реков и на снаата да се опушти. Легнав. Сестра ми рече дека не му е удобно на каучот. Најдобро е да спиете на подот. тој си играше со моите гради почнав да треперам во каша едвај можев да содржат мојот задник беше недопрени јас бев треперење јас бев треперење јас бев треперење сестра-во-закон соблече мојата ноќница мислам дека таа беше соблекување беше тоа некои други емоции, бев треперење, јас едвај можев да содржат себе

но не можев да си помогнам, уживав во мојата пичка триејќи ја веднаш мојата пичка се навлажни со водата мислам дека беше лизгава, треперев дека треперев додека летав во воздухот што тој се триеше меѓу неа и тој повторно ми го ставаше на газот јас се качував на врвот на задоволството многу пати додека се тресев тој ја стави главата во мојот задник и тоа ме болеше, веднаш го влечев напред, мојот шура застана и чекаше малку подоцна, тој го стави неговиот гвинејски кур меѓу мојот газ и почна да ме трие, овој пат беше повлажен, тој ја стави својата глава во мојот газ и почна да ме трие, овој пат беше повеќе мокро, тој ја стави својата глава во задникот дупка, ми ја стави главата во стомакот и ми ја прегрна половината. Иако сакав да се спасам, тоа не запре, тоа беше завиткано многу цврсто, цврсто се стави врз мојот стомак, јас само чекав, омекнав, мојата болка се чинеше да се намали, кога се движев, болката започна, овој пат се обидував да не тигрици стави главата во мојата дупка тој ме извлече од стомакот и тој прегрна мојот половината колкот ми беше заглавен право во мене бев уништен мојата болка е болка види порно моите препоните беше како да експлодира јас сакав да се спаси.тоа не го спречи тоа беше завиткана толку чудно цврсто се населиле против мојот стомак јас бев само чека тоа брат-во-закон доби неговиот кур надвор и бев толку олесна што се чувствував како целиот мој орган излезе и бев испразнета.тој ја стави главата во мојата дупка тој ме повлече од мојот стомак и тој прегрна мојот појас колкот беше заглавен право во мене бев мојата болка беше болка види порно моите препони беше како да ќе експлодира јас сакав да се спаси.тоа не го запре тоа беше завиткана толку чудно цврсто се населиле во мојот стомак јас само чекав мојот шура доби кур надвор и бев толку олесна што се чувствував како целиот мој орган излезе и бев испразнета.се обидував да не трепкам

Само стоев таму. таа се сврте нејзиниот врв надвор без земајќи нејзиниот кур исклучување таа зеде нозете на рамениците тесни како еден куп во мојот газ таа се наведна над мене бакнување усните лижење нејзините нозе во вратот јас бев добивање досадно кога мојата сестра-во-закон ме удри сите видови на задоволство мора да биде ова, тогаш јас се добие ебат од него, тој нека одат на моите други нога, тој го испружи директно, тој лежеше врз мене, тој ми лиже, тој беше лижење мојот образ и усна, што сум јас?Реков дека го направи тоа со бакнувањето на мојата усна, нели рече тето, секоја жена се досадува се додека знаеш како да го земеш, се смеев, не те отфрлај, ме заеба наутро, реков дека немам сила да готвам наутро. Кога ќе кажам не, не грижи се, тето, ќе те натерам да вибрираш повеќе, не ме заборавај и мене, патем, дојди да ја видиш ќерка ти, таа рече дека е доволна и ме натера шивер да ми каже доволно и беше страшно што ме натера шивер да кажам доволно и беше страшно што ме натера да треперам доволно и беше страшно што ме натера да се тресам

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
5 days ago 9  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In