seks hotel

Здраво, ти кажав претходно дека почнавме да живееме маж и жена живот со мајка ми Бурашин .
Сега почнавме да се љубоморни еден на друг, како маж и жена . Имало
ноќта кога јас дури и мораше да спие во дневната соба, бидејќи дојдов дома доцна. Еден ден јас
си дојдов дома порано затоа што работата ми беше завршена многу рано. Врисоци и стенкања доаѓаа од нашите
собата со мајка ми. Кога одеднаш влегов во собата со бес, видов дека мајка ми имаше огромен вибратор во нејзината рака. Го ставила алатот во дупката за задникот
ова се случува кога се работи за анален секс. Не можев да го поднесам тоа и веднаш се соблеков и отидов кај неа . Веднаш почнав да и го ставам курот во пичката. Мајка ми беше во паника сега, таа е зад нејзиниот кур и мојот кур го нема

Јас само забележав дека имаше различна ведрина во пичката на мајка ми
. Мајката одеднаш се вљубила во себе. Ја прашав со кого си имал секс, и таа ми рече дека
синот на нашиот сосед знаеше што правиме и
се закануваше дека ќе им го открие на сите. Не ми е лута знам,
Почнав да му ја лижам пичката со спермата што ми излезе од устата. Тоа беше
една сосема поинаква ситуација. Ја ставив во дупката и брзо ја отпуштив.

Следниот ден, ја замолив мајка ми да го покани момчето дома за викенд. Мајка ми
се согласувам. Во неделата, момчето дојде кај нас околу 11 часот. Кога ме виде, беше
на почетокот малку се исплашив. Реков да почнеме и мајка ми почна да го соблекува момчето . Момчето
курот беше помал и потенок од мојот. Мајка ми
му го сврте грбот на детето и детето почна да му влегува во газот без крем. Ат
во исто време, ја дадов на устата на мајка ми.
Момчето наскоро почна да ејакулира во газот на мајка ми . Мајката потоа
му го лижеше курот на момчето за да го натера повторно да стане. Го легна момчето на креветот и се качи врз него.
Детето се свиткуваше под неа додека стануваше и паѓаше. Неговите раце беа на мајка ми
мали, исправени гради. Во меѓувреме, мајката на
Ја притиснав на задникот дупка која беше отворена и полна со сперма. Мајка ми не можеше да го поднесе и таа ејакулирана па си заминав мојот
сперма длабоко во газот. Детето
ставете ја мајката во креветот и
почна да влегува и излегува од пичката со кревање на една нога. се тресеше. Го прашав дали некогаш имал геј однос. Тој рече дека се обидел еднаш со пријател, но тоа боли многу. Му реков: “ја ебеше мајка ми, мораш да платиш за ова да продолжи. “очигледно е во нивните движења. Отидов кај него и му ја држев главата.

Го притиснав на курот. Одеднаш тој го става на половина пат во устата. Тој го лижеше многу
па. Мајка ми почна да му ги лиже јајцата и да му дркаше. Детето го лиже
уште пожешко сега. Реков дека си спремен за него.
– Рече дека не знам. И реков на мајка ми да легне и да и го стави курот во неа.
Момчето почна да влегува и излегува од куќата на мајка ми. Па јас
добро ми го испржи курот. Зедов парче крем и го кремираше газ дупка добро и полека
почнаа да ми ги допираат прстите . Откако почна да прави гел, му олесна. Момчето повеќе не можеше да издржи и се обиде да ја истури во мајка ми.

Тројцата бевме на врвот на задоволството. Подоцна, ја ставив мајка ми и неа на врвот на
едни со други. Сега бев
туркање мајка ми и нејзиниот задник

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

pornos frei porno deutsches porno iphone porno kamera porno student porno blonde porno creampie porno massage porno sleeping porno mom porno sister porno