Advertising

tubepornferer.com hotel


Беше доцна вечер. Во тоа време, телефонот заѕвони, тоа беше мојот
девојка. Тој исто така бил дрзок и
ме праша дали ќе дојдеш кај нас. Реков дека е во ред и отидов во неговата куќа.

Девојката била преубава кога ја отворила вратата. Никогаш не сум го видел ова
многу порано. Таа имала слабо тело и
бела капри што се залепи за нејзиното тело. Нејзината коса изгледаше мокра и галена
. Нејзиниот парфем веќе ми ја вртеше главата. Ги бакнувам и
влегов внатре. Влегов во дневната соба и седнав. Тој рече дека подготвува чај и дека оди во кујната.
Ги видов нејзините гради како се наведна додека ги донесе чаевите и ги понуди. Јадеа во мене
. Навистина беше одлично.

Плашејќи се од послужавникот на масата, видов црн танга под него.
Се скршив кога го видов . Дојде и седна до мене. Јас пијам чај
стави го на маса и пак седна до него. Го свртев лицето и ги стегнав усните
мој. Се бакнувавме долго време сега нашите јазици беа споени заедно и нашите
усните почнаа да отрпнуваат.

Полека ги спуштив ремените на неговото тело и
почна да го бакнува и бакнува вратот. Ги затвори очите и ме остави сама. Јас целосно ги симнав ремените
и ги извади градите.

Почнав да и го лижам стомакот…и ги бакнував градите долго време.
Се гушеше и дишеше со затворени очи . По некое време,
Го извадив нејзиното тело и почнав да и го лижам стомакот. Засега е сосема
стенкаше додека го лижеше стомакот.

Бидејќи нејзиниот каприц беше бел, влажноста на делот каде што
пичката и беше очигледна. Почнав да го бакнувам нејзиниот врат повторно, и ја донесов мојата рака на нејзината пичка под нејзиниот каприц
. Се исплаши кога ја почувствува мојата рака. Полека го истепав
клатење и галење.

Не можев да издржам, станав, му ја одврзав желбата и ја симнав. Тој само носеше танга сега
. Откако ја бакна својата танга од напред неколку пати, јас
го сврте грбот и полека го спушти нејзиниот тон. Па Јас
го бакна и лижеше неговиот задник. По некое време, јас, исто така, се соблеков и свиткана моите раце во
пред мене, потпрен на седиштето.
Застанав зад него и полека му го пикнав курот во неговата топла пичка .

Не можев повеќе да издржам, забрзав велејќи дека тоа е доволно бавно.
Мојата девојка стенкаше и викаше како што доаѓаше и си одеше . После неколку минути
на ебење како ова, почувствував договор и ејакулирам. Ја наведна главата
. Не долго потоа, го извадив курот од нејзината пичка со ненадејно движење
и свршена во задникот…

Thankyou for your vote!
0%
Rates : 0
6 months ago 130  Views
Categories:

Already have an account? Log In


Signup

Forgot Password

Log In